Cine suntem?

Acum noua ani am pasit , cu inocenta specfica varstei, pe acelasi ring de dans. Madalina – dansatoare veterana, Dante- la inceput de drum. In octombrie 2017, pe malul marii am spus cate un “DA” hotarat unui parteneriat dominat de dragoste, intelegere, ambitie si dorinta de a creste impreuna. Pasiunea pentru dans ne-a adus laolalta si ne-a ghidat in viata, ca un prieten vechi. Astfel, ca o extensie naturala a tot ce iubim, a aparut scoala de dans Roza Dance- un business de familie, sustinut de oameni cu valori puternice.

Scoala noastra isi propune sa raspunda nevoilor omului modern, ale familiilor, ale oamenilor speciali – miscare multa, ritm ce clocoteste pe sub piele, rasete cu gura pana la urechi, in cuvinte clasice – “o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”.

Sa ne laudam? Lasam pe altii sa ne laude, ca noi suntem modesti.

Instructori

team

Madalina Roza

Instructor dans

O persoana dedicata- adora ceea ce face si o face cu pasiune. Sa fii in preajma ei inseamna sa fii coplesit de zambete, energie si multa voie buna , fie ca esti copil sau adult – ea iubeste sa lucreze cu ambele categorii.

A inceput sportul de performanta in copilarie cu gimnastica artistica, unde barna, paralelele sau solul incet-incet nu au mai avut secrete pentru ea, urmand mai apoi sa continue pe perioada scolii generale cu gimnastica aerobica. Tot in scoala generala a luat contact pentru prima oara cu dansul mai exact cu dansul modern. De aici a mai fost doar un mic pas pana la dansul sportiv – pasiune care astazi ii este si meserie – ce sa mai? - reteta fericirii!.

De-a lungul anilor a acumulat numeroase premii la diverse competitii sportive cele mai importante fiind cele 2 titluri de campioana nationala si vicecampioana nationala la concursul national de formatii.

team

Dante Roza

Instructor dans

Il putem caracteriza intr-un singur cuvant si anume- perfectiune. Isi propune si chiar reuseste de fiecare data ca totul sa iasa asa cum si-a imaginat, cu atentie la detalii, planificari serioase, dar si cu mult entuziasm si pasiune.

A facut cunostinta cu dansul la liceu ajungand sa faca parte din ansamblul de dansuri populare care reprezenta liceul si Romania la concursurile internationale. Prinzand gustul miscarii in ritmul muzicii a ajuns sa faca cunostinta si cu dansul sportiv. De atunci, rafinamentul si eleganta l-au insotit pretutindeni si mai ales pe ringul de dans. Incepand in Constanta cu sora lui geamana si ajungand in Bucuresti a continuat minunatul sport ajungand sa castinge numeroase premii nationale dintre care cel mai important fiind cel de Campioni Nationali la Campionatul National de Clase din anul 2008.

Economist de formare, pastreaza dansul in sange si este gata sa porneasca in aceasta aventura alaturi de sotia lui- Madalina – a caror poveste a inceput pe ringul de dans.

Socializam

facebook

instagram

youtube

twitter

pinterest